Уебсайт, който се занимава с продажби на луксозни стоки, предложи

...
Уебсайт, който се занимава с продажби на луксозни стоки, предложи
Коментари Харесай

$100 000 заплата за тестване на луксозни острови

Уебсайт, който се занимава с продажби на първокласни артикули, предложи може би най-хубавата работа на света, написа в. "Телеграф ", цитирайки в. "Сън ".

Одобреният претендент ще получава 75 000 паунда (близо 100 000 долара) годишна заплата, с цел да обикаля света, да тества суперяхти, частни самолети и красиви частни острови.

Работата фантазия бе оповестена в уеб страницата hushhush.com. "Ние търсим изпитател на първокласни артикули, който да прави рецензии на нашите артикули, преди те да се предложат за обмен ", обясняавт от компанията.

Платформата HushHush, която към този момент получи прозвището "Амазон за милиони ", бе стартирана от 29-годишният британец Арън Харпин, който живее в Монако. Някои от най-скъпите артикули, които се оферират от уеб страницата му, са френски палат за 62 милиона паунда и суперяхта за 21 млн. "Разбира се, желаеме нашите клиенти да знаят, че всеки един артикул има гаранция за качество, по тази причина търсим изпитател ", изясни той.

По-рано Харпин разкри в изявление за "Дейли телеграф ", че е продал редица първокласни артикули посредством своя уебсайт, в това число и яхта на въздушна възглавница за 100 000 паунда.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР