Уеб сайтът Slashleaks публикува две снимки на нов смартфон на

...
Уеб сайтът Slashleaks публикува две снимки на нов смартфон на
Коментари Харесай

Xiaomi подготвя нов прозрачен смартфон

Уеб уеб сайтът Slashleaks разгласява две фотоси на нов смарт телефон на Xiaomi, който още не е обявен и би трябвало да замести миналогодишния модел Mi 8 Explorer Edition. Според тази информация, компанията още веднъж ще показа на пазара транспарантна версия на флагманския смарт телефон, в който по същия метод ще се вижда красива, само че подправена печатна платка с съставни елементи.

Както и предходната година, компанията ще изкара на пазара смарт телефон с транспарантен заден панел, през който се вижда мнима печатна платка с процесор, чипове памет и други съставни елементи. Всъщност, това е просто модел на платка, в който единственият същински съставен елемент е индуктивността за безжично зареждане.

Slashleaks добавя, че смарт телефонът на фотографията може и да не е Mi 9 Explorer Edition, а специфична версия на Xiaomi Mi 9. Това предложение се обосновава на изтеклата по-рано информация, че Mi 9 EE ще има съществена камера с четири фотосензора, до момента в който смарт телефонът на оповестените в този момент фотоси има единствено три оптични датчика.

Смартфонът Xiaomi Mi 9 с още няколко негови версии, в това число Lite и описаната нагоре, ще бъдат показани на 20-ти февруари тази година на огромното ревю MWC в Барселона. Засега е известно, че тези смарт телефони ще имат безрамкови екрани и като най-малко двойни съществени камери с спомагателен ToF датчик. Интересно е, че тъкмо в същия ден и Samsung има намерение да покаже своите флагмански мобилни устройства от серията Galaxy S10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР