Уеб порталът SpeedSmart публикува резултатите от тестовете на скоростта на

...
Уеб порталът SpeedSmart публикува резултатите от тестовете на скоростта на
Коментари Харесай

iPhone XS работи с 266% по-бързо в LTE мрежите в сравнение с iPhoneX

Уеб порталът SpeedSmart разгласява резултатите от тестванията на скоростта на връзката на новите смарт телефони iPhone XS и XS Max в lTE мобилните мрежи. Тестовете са направени със SIM карти на разнообразни оператори, а получените цифри са съпоставени с резултатите на миналогодишния модел iPhone X.

iPhone XS и XS Max са оборудвани с най-новите модеми на Intel и поддържат технологията 4X4 MIMO. Тестовете са направени с потреблението на SIM картите на трите най-големи мобилни оператори на Съединени американски щати – AT&T, T-Mobile и Verizon.



Оказа се, че новите телефони са съвсем тройно по-бързи при изтеглянето на файлове в мобилните мрежи и работят доста по-бързо при качване на информация. При изтеглянето на данни в мрежите на AT&T скоростта доближава 72,24 Mb/s. При същия провайдър миналогодишният iPhone X демонстрира 27,67 Mb/s. В мобилната мрежа на Verizon скоростта е повишена от 26,08 на 62,2 Mb/s. В T-Mobile растежът е от 29,82 Mb/s на 59,92 Mb/s. Средният растеж възлиза на 233% .

Освен това, iPhone XS и XS Max поддържат технологията за продан на цифровия сигнал във тип на аналогов (QAM). Поддържа се и License Assisted Access, даваща опция мобилните мрежи от четвърто потомство да работят с Wi-Fi честотите. iPhone X не поддържа нито едната от тези две технологии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР