Уеб базирана информационна и обучителна платформа, целяща да отговори на

...
Уеб базирана информационна и обучителна платформа, целяща да отговори на
Коментари Харесай

На 5 юни Fibank пуска уеб базирана информационна и обучителна платформа за дами

Уеб основана осведомителна и обучителна платформа, целяща да отговори на потребностите на дамите в бизнеса бе показана в клуб " Перото " от основателите й - екипът на Fibank (Първа капиталова банка). Платформата е част от програмата Smart Lady на банката, по която е утвърдено финансиране в размер на 48 млн. лева и към този момент са се възползвали над 370 бизнес дами, разгласи изпълнителният шеф на банката Севдалина Василева.
„ Уеб основаната платформа е идващ стадий в развиването програмата Smart Lady, което обещахме преди една година и това е нашето цифрово общество – дамите посредством мобилен телефон могат да намират нужната им информация, контакти, принадлежности за своя бизнес “, посочи Василева.

98% от бизнес дамите желаят да се образоват и демонстрират интерес към онлайн образование. Дамите в бизнеса са безапелационни – желаеме да научим съответни прагматични неща и най-добре с съвременни технологии онлайн. Основната тематика, по която биха желали да получават информация е мениджмънт и финансови принадлежности. 86% от дамите демонстрират интерес към уеб основана обучителна платформа, 62% към този момент са взели участие в образования - над 200 дами в 6 града са минали образования. 88% от дамите демонстрират интерес към менторство, 92% избират курсове и убенари, 56% - конгреси с полемики, 43% - вдъхновяващи образци. Това демонстрират резултатите от национално представително изследване по тематика „ Жените в бизнеса – упования и настройки към уебплатформи с обучителен и бизнес темперамент “, извършено от KANTAR TNS.
„ Всичко, което може да бъде налично с мобилния телефон е желано от дамите “, разяснява Севдалина Василеева и означи, че стремежът на банката е обучителните форми, които предлага за дами да бъдат извънредно цифрово напреднали, лесни и съвременни. Тя уточни още, че 85% от дамите желаят виртуални срещи с бизнес дами.
Млади, високо образовани, дейни, с готовност за образование и развиване – това е профилът на българските бизнес дами, безапелационна е Василева.
„ Първият огромен детайл на програмата е финансовата изгода – опцията тя да направи финансирането налично. Другата страна на Smart Lady е обществената й роля – дамите да надграждат уменията си. УЕБ основаната платформа е идващият стадий в развиването ѝ ", разяснява още Севдалина Василева.
Тя посочи значимостта както на финансирането за започващия бизнес, по този начин и на менторството. „ Двете страни би трябвало да се намерят – менторът и започващият бизнес. Програмата Smart Lady е точно с такава цел – да могат да се срещат и да се намерят “, акцентира Василева. Над 50% от дамите в бизнеса декларират, че биха желали срещи с бизнес дами, означи още тя и заяви, че дамите от Smart Lady имат свое място, където да се събират – „ предишният месец започва прощъпулникът на месечните срещи в неофициална конюнктура, в стеснен кръг – общественост за качествено опознаване и другарство, защото положителният образец въодушевява, диалозите въодушевяват и е доста прелестно “.
Надя Кушинска, член на УС на банката заяви, че в Smart Lady влизат и застраховка „ Спокойствие “ и здравна застраховка, които са безвъзмездни за кредитополучателите по програмата. „ По програмата предоставяме освен финансов запас, само че и убеденост и успокоение “, увери тя.
Новата уеб основана осведомителна и обучителна палтформа ще започва на 5 юни и ще е налична онлайн. Това не е информативен уеб уебсайт, а платформа, която е оптимално динамична и дава отговор на условията на дамите с място за образования, в това число чат рум, уебинари и благоприятни условия за връзка с лекторите, оповестиха основателите при първото ѝ показване пред аудитория.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР