Удоволствието да разгадаеш няколко рискови футболни прогнози безспорно е много

...
Удоволствието да разгадаеш няколко рискови футболни прогнози безспорно е много
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес

Удоволствието да разгадаеш няколко рискови футболни прогнози несъмнено е доста огромно, а в рубриката ни " риск печели, риск губи " търсим тъкмо такива мачове от нашия типстърски екип. Ето и предложенията им през днешния ден:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
15:30 часа: Лион - Монпелие
Лион посреща Монпелие в първи неделен мач във френската Лига 1. Домакините позволиха отблъскващ погром от Барселона, падайки с 1:5 през седмицата, до момента в който Монпелие записа триумф в последната си аудиенция. Моралът на тима е огромен, след шестте гола в три мача, гарнирани с четири точки.
Прогноза : Победа за Монпелие (7,50 коефициент)

17:15 часа: Еспаньол - Севиля
Тимът на Севиля претърпя тежка загуба в Лига Европа и отпадна от шампионата, а в този момент тимът ще би трябвало да се концентрира напълно върху испанското състезание, където би трябвало да се бори за мястото си в евротурнирите. Андалусийците гостуват на отбора на Еспаньол, който е в средата на таблицата в Ла Лига и на процедура няма защо толкоз да се бори до края на сезона. Очертава се равносилен дуел, в който въпреки всичко Севиля да потърси успеха и да измъкне трите точки.
Прогноза: Победа за Севиля (2.80 коефициент)
21:30 часа: Милан - Интер
Двата гранда от Милано се срещат един против различен в радикално друго въодушевление. През седмицата " нерадзурите " изхвърчаха от шампионата Лига Европа, откакто във втори следващ мач не вкараха гол на Айнтрахт, с което затвърдиха обстоятелството, че мъчно вкарват без Мауро Икарди на терена. Интер още веднъж ще са без аржентинеца, а в мача няма да играят още Наинголан и Жоао Марио, до момента в който Брозович е под въпрос. Милан се показва извънредно в последните си мачове, най-много като хазаин, а отбраната на отбора не е допускала гол на " Сан Сиро " в последните 5 мача. Намалената голова мощност на Интер и мощния втори полусезон на Милан ме карат да си мисля, че Милан ще завоюва без да допусне гол.
Прогноза : Победа за Милан на 0 (коефициент 3.75)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР