Удоволствието да отгатнеш крайния изход на който и да е

...
Удоволствието да отгатнеш крайния изход на който и да е
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес

Удоволствието да отгатнеш крайния излаз на който и да е мач е огромно, само че още по-голямо е, когато " надушите " някоя изненада. Рисковите футболни прогнози на нашия типстърски екип търси тъкмо този резултат в рубриката " Риск печели, риск губи " - ето ги и предложенията:

17:00 часа: Хъдърсфийлд - Борнемут (The Dalai Lama)

Хъдърсфийлд и Борнемут излизат един против различен в мач от Премиър лийг. Двата тима са в неприятна форма, като „ териерите” имат една победа в последните си шест мача, до момента в който Борнемут са със същия актив при успехите, само че и едно тъждество. Хъдърсфийлд загуби 11 от последните си 15 семейства през сезона, а Борнемут 11 от своите 14 гостувания. Равенството наподобява повече от разумно.
Прогноза : Равенство (3.30 коефициент)
17:00 часа: Нюкасъл – Евертън (от Mr. Corner)
100 ЛВ БОНУС В САЙТА НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ (18+)

„ Свраките “ към момента не са си обезпечили изцяло оставането във Висшата лига, макар че рисковата зона е надалеч. Рафа Бенитес обаче чудесно знае, че тимът му би трябвало да остане фокусиран до края на сезона, а всеки един мач е от изключителна значимост. Тимът на Нюкасъл може да се похвали с най-силната отбрана в шампионата от тимовете под топ 7 (36 позволени гола) след 29 мача. Освен това „ джордитата “ играят извънредно като хазаин – четири следващи победи в шампионата на собствен стадион (eдната от които против Манчестър Сити) и единствено един позволен гол. „ Карамелите “ от своя страна са в „ златната среда “ на таблицата и нямат защо да се борят, откакто местата за евротурнирите остават прекомерно надалеч по точки. Очертава се равносилен мач, който в последна сметка да бъде извоюван от домакините без доста попадения.

Прогноза : Победа за Нюкасъл (2.88 коефициент), а още по-рисковият залог е победа за „ свраките “ с един гол разлика (4.60 коефициент).
18:00 часа: Страсбург - Лион (от The Gambling Guy)

Страсбург е в златната среда на Лига 1, като е надалеч от зоната на изпадане, само че и надалеч от местата, даващи право на присъединяване в Европа. Въпреки това отборът е кадърен да изненада всеки, изключително тимове от челото, които мислят за Шампионска лига. Точно подобен е казусът с Лион. Отборът има право на неточност в този мач, защото има преднина в борбата за 3-ото място, а през идната седмица следва доста тежка аудиенция на Барселона на " Камп Ноу ". Футболистите на Лион към този момент имат " опит " с издънките против селекции, които играят по-защитно, тъй че умерено може да се опитва една лека изненада под формата на тъждество.
Прогноза : Равенство (коефициент 3.80)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР