Удовлетворен съм от работата на момчетата от МВР. Важното е,

...
Удовлетворен съм от работата на момчетата от МВР. Важното е,
Коментари Харесай

Валентин Радев с горещ коментар за убиийството на Виктория

" Удовлетворен съм от работата на момчетата от Министерство на вътрешните работи. Важното е, че причинителят е разпознат и то в чужбина. Германците са пунктуални, евентуално другата седмица той ще бъде екстрадиран. Катрин де Бол сама се произнесе, сподели положителни думи и ги сподели когато би трябвало ", сподели пред BTV някогашният министър на вътрешните работи Валентин Радев.

" Това което е на повърхността не е това, което е в реалност. Това научих аз от работата си като министър. Но този случай е на 80% решен. Аз съм оптимист. Знам дребна част, министърът може да каже повече елементи. Ние се опитваме да споделяме това, което е допустимо - да осведомяваме хората, да ги успокоим. Нека сме малко по-въздържани най-малко в началния стадий. Дайте им опция на експертите да работят ", добави Радев.

" Трябва да имаме доверие на институциите, това е съвместен развой. Министерство на вътрешните работи постоянно оказва помощ. За да си свърши работата полицията, подавайте сигнали, пишете, това е методът да се свърши работа.

Естествено, че има неточности. Ние сме общество в развой на смяна, не сме спокойна Белгия, още търсим мястото си всички служби. Това е цената, която плащаме за този преход ", сподели още Валентин Радев.

" Там където изпратим жандармерия, нещата утихват - аз не желая да е по този начин, а районният да всява почит. Според мен нещата в Русе се разминаха, салдото го има. Аз съм спокоен ", разяснява наличието на жандармерията в Русе някогашният министър.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР