Удоджи се върна във Вихрен Сандански! Нигериецът, който има роден

...
Удоджи се върна във Вихрен Сандански! Нигериецът, който има роден
Коментари Харесай

Култовият Митко Удоджи се завръща във Вихрен

Удоджи се върна във Вихрен Сандански! Нигериецът, който има роден паспорт, е прочут у нас с българското си име Митко Атанасов Георгиев. Че Митко Удоджи не е прескочил до курортния град единствено с цел да изгледа дербито Вихрен – Кюстендил (0:0), от предходния кръг, и да отпразнува Димитровден, както се майтапиха локалните почитатели, стана ясно в събота.
 Вихрен с значима победа като посетител Вихрен с значима победа като посетител
36-годишният нигериец към този момент се е схванал с Коко Динев и може да укрепи “зелено-белите ” още идната събота против водача Костинброд (5 ноември), стига жълтата му карта да дойде от Албиона и да бъде картотекиран в точния момент, написа struma.bg. Удоджи ще е разполагаем и за 1/16-финала за Купата на България против Левски в Сандански, за когато към момента не е планувана дата.

Митко е част от Вихрен от 2004 до 2006 година, като изиграва 67 мача и отбелязва 18 гола в А група. След това за два сезона е част от ЦСКА, с който става първенец през 2008-а. Година по-рано дебютира в контрола за младежкия народен тим на България против Гърция, извоювана с 2:1, като Удоджи бележи единият гол.

В състава на Ивайло Василев настъпи лека редукция предходната седмица, откакто Александър Мицев и Алекс Минев си събраха багажа и напуснаха Сандански. Мицев по този начин и не съумя да се наложи измежду титулярите, изпълняваше най-вече функционалността на жокер от скамейката. Минев-младши дойде дружно с татко си Йордан през лятото, с концепцията да израства около него и останалите опитни футболисти, само че откакто 6-кратният първенец напусна, с цел да поеме третия тим на ЦСКА 1948, оставането на наследника му във Вихрен се оказа безпредметно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР