Удобен софтуерен инструмент с множество преходни ефектиУникална функция на Perspective

...
Удобен софтуерен инструмент с множество преходни ефектиУникална функция на Perspective
Коментари Харесай

Perspective for Windows – улеснява смяната на тапети

Удобен софтуерен инструмент с голям брой преходни резултати

Уникална функционалност на Perspective е опцията за 3D обрисуване на тапетите
(снимка: Perspective for Windows)

Ако поддържате десктопа си чист, без доста шорткъти, най-вероятно поставяте и хубава картинка на назад във времето или цяло слайдшоу. В случай, че инструментите по дифолт в Windows не ви дават мечтаната еластичност за промяна на тапетите (wallpapers) , можете да се възползвате от п риложения за тази цел като Perspective.

Когато стартирате приложението за пръв път, ще се появи консултант, който ви подканя да изберете източника на фотосите, да ги организирате в разнообразни категории и да зададете по какъв начин и по кое време да се появяват на екрана. Можете да се възползвате от този консултант и по-късно, в случай че не желаете да вършиме това сега.

Perspective for Windows предлага гъвкави варианти за конфигурация на тапетите
(снимка: Perspective for Windows)

Добавянето на фотоси и изображения към десктопа не е комплициран развой, изключително откакто изберете досиетата. Категориите могат да бъдат персонализирани, което улеснява възпроизвеждането единствено на избран набор от фотоси на десктопа.

Основният прозорец на Perspective е добре проведен, тъй че всеки консуматор, без значение от равнището си на компютърна просветеност, бързо ще усвои приложението. То включва доста видове преходни резултати, от които можете да избирате при настройката на слайдшоу. Можете просто да изберете опцията Random и да оставите приложението единствено да сътвори слайдшоуто.

Приложението разрешава обрисуване на тапет в определена област от решетка на десктопа
(снимка: Perspective for Windows)

Предвидени са настройки на тапета както за портретни, по този начин и за пейзажни фотоси. Можете да зададете позиция и жанр за всяка фотография, както и други варианти като мащаб, бистрота, стъклено отражение и персонализирана рамка. Останалото пространство може да бъде запълнено с цвят, градиент или друга картина.

В умозаключение, Perspective е приложение, което безспорно ще отговори на упованията ви и ще усъвършенства преживяването с фона на вашия Windows десктоп. Приложението коства 9,95 щатски $. 30-дневна версия е налична за събаряне гратис.

Даунлоуд: Perspective
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР