Удобен инструмент за създаване на видео уроци и запис на

...
Удобен инструмент за създаване на видео уроци и запис на
Коментари Харесай

Bandicam – записва видео от случващото се на екрана

Удобен инструмент за основаване на видео уроци и запис на игри

Bandicam съчетава елементарност и потребни функционалности за запис на видео от екрана
(екранна фотография: TechNews.bg)

Bandicam е удобен софтуерен инструмент за запис на видео и фотоси от екрана на компютъра. То може да се употребява за основаване на видео уроци, запис на игри, за екранни фотоси, запис на видео от външни устройства и други

Опростеният интерфейс може да ви заблуди, че Bandicam е инструмент с лимитирани функционалности, само че това несъмнено не е по този начин. Програмата съчетава елементарност и потребни функционалности за реализиране на най-хубави резултати, когато става въпрос за запис на видео от екрана.

Bandicam разрешава на потребителите да изберат региона от екрана за снимане, както и да създадат скрийншоти (екранни снимки) и да ги запишат във файлове с формат BMP, PNG или JPG. С него можете да запишете видео и от външни устройства като камери и други

Друга потребна функционалност е изборът на място по дифолт за опазване на видеото. Можете също по този начин да поставите Bandicam над други помощни стратегии, да зададете „ горещи клавиши ” за по-добър надзор върху целия развой, да активирате FPS екран, да зададете неговата позиция на екрана и да определите FPS предел.

Записването на игра благодарение на Bandicam е оптимално улеснено
(екранна фотография: Banicam)

Програмата разполага и с режим за автоматизирано довеждане докрай на записа, който разрешава на потребителите да лимитират процеса на снимане на видео до избран размер.

Освен това са налични няколко настройки за настройване на видео и аудио, които оказват помощ при избора на броя на фрагментите за секунда, кодека, качеството на видеото, честотата и битрейта.

В умозаключение, Bandicam е потребен инструмент за всички консуматори – начинаещи и напреднали, които желаят да запишат своята екранна интензивност на видео, включително запис на видеоуроци и игри, или да създадат скрийншоти на определени области.

Това е платено приложение. Лицензът за един районен съд коства $39,95. Ограничена пробна версия на програмата е налична за събаряне гратис.

Даунлоуд: Bandicam
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР