Удивително е как в кампанията за местна власт на най-бедната

...
Удивително е как в кампанията за местна власт на най-бедната
Коментари Харесай

Станишев: Милко Багдасаров иска шанс за младите хора на Кърджали да останат в България

Удивително е по какъв начин в акцията за локална власт на най-бедната страна в Европейски Съюз никой с изключение на Българска социалистическа партия не приказва задоволително за работни места и за обществена политика. Затова на тези избори основната дума е смяна, а претендентът, който въплъщава смяната тук в Кърджали е Милко Багдасаров, съобщи водачът на ПЕС и български евродепутат Сергей Станишев.

Той посети Кърджали, с цел да поддържа претендентите на левицата за идните избори.

Един от главните цели на Милко Багдасаров, претендент за кмет на Кърджали и дълготраен шеф на учебно заведение „ Петко Рачов Славейков “, което Станишев дефинира като „ едно от най-хубавите в цялата страна “, е обвързван с обезпечаването на благоприятни условия за сполучлива професионална реализация на младежите от района.



"Младите хора ще се върнат в Кърджали, когато могат да намерят реализацията си тук. Реализация, която да им обезпечи положителни приходи. Нека имат условия да отгледат децата си тук. ", съобщи претендентът за кмет от левицата и добави, че съгласно изследвания над 50 % от интервюираните желаят смяна в локалната власт в района.

„ Затова изборите в края на месеца ще са тест дали ще продължим да поносим назначението на партийни калинки или Кърджали ще се отвори за младите кърджалийци, които чакат късмет да се осъществят, а не да изпращат пари на фамилиите си от столицата или от чужбина “, безапелационен е Сергей Станишев.

„ За страдание, бъдещето на младите сякаш напълно отсъства от националния спор по време на тази акция. “, означи президентът на ПЕС. Тази тематика е от изключително значение за него, поради сполучливото иницииране на Европейския юношески проект, в който са залегнали Младежката гаранция, Детската гаранция, увеличение на Еразъм+ и Културният чек.

„ Местните избори са значими като база за парламентарните избори. Те задават посоката на политическите процеси на национално равнище. Националната смяна мъчно ще стане, без смяна тук-там. Българска социалистическа партия има неповторим късмет да възвърне позиции, изгубени през 2015 година Има отмалялост от ГЕРБ “, твърди Станишев.

И прикани: „ Именно заради тази отмалялост и потребността от смяна, правилният избор е №56 в интегралната бюлетина, с Милко Багдасаров! “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР