Удивително, доста китаристко и много пó рок парче от обичайното...

...
Удивително, доста китаристко и много пó рок парче от обичайното...
Коментари Харесай

Много пó рок парче от обичайното за Smashing Pumpkins

Удивително, много " китаристко " и доста пó рок парче от нормалното... А пък рифът е толкоз здрав, че умерено в случай че си затоврите очите, може да си го визиите по какъв начин води... някоя ария на Megadeth, примерно (да не приказваме, че в действителност наподобява на новите от албума The Sick, the Dying... and the Dead, б.р.)

Това е новата ария Empires на ветераните на " депресив " рока - в случай че може по този начин да го кръстим - на The Smashing Pumpkins.

Докато светът общо взето се е захласнал по новата Metllica, също през вчерашния ден тази страхотна тайфа от Чикаго пусна нов сингъл. 



След съвсем три трагични за живота на планетата години, които обаче донесоха необикновено обилие от нова международна музика, отново се обрисува сериозна меломанска пролет.

Песента е от идното ново издание на американската група - Atum, което ще бъде на пазара на 5 май.

Това е продължение на албумите Mellon Collie And The Infinite Sadness от 1995 и Machina/Machine Of God от 2000 година, отбелязва през днешния ден " Тангра мега рок ".

В " тавата " ще има общо 33 песни, разпределени в три дейности. 22 от тях към този момент видяха бял свят, в този момент е време да се появи и цялата сбирка.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР