удите се кой филм да гледате по празниците? От новото

...
удите се кой филм да гледате по празниците? От новото
Коментари Харесай

Това са най-добрите коледни филми на всички времена

удите се кой филм да гледате по празниците? От новото видео на канала във показват кои са най-хубавите коледни филми на всички времена съгласно класацията на Еsquire.

7. Чудо на 34-та улица

Една трогателна коледна история, която ни демонстрира по доста прочувствен метод, че съществуват чудеса. Малката Сюзън освен потвърждава на майка си, само че и на други възрастни, че дядо Коледа е същински, само че и че постоянно би трябвало да имаме вяра в положителното, в Бог, в любовта.

6. Скъперникът

Коледния филм „ Скъперникът “ е с присъединяване на артистът Бил Мъри, който е в ролята на Франс Крос. Циничен и себелюбив изпълнителен шеф на телевизия, който е посетен от духове в навечерието на Коледа с желание да му оказват помощ да си върне коледния дух.

5. Сам у дома

Когато си мислим за коледни филми, няма по какъв начин този да не изникне в съзнанието ни. Историята за дребния Кевин, който е пропуснат от родителите си вкъщи, до момента в който цялото семейство отива в Париж за празниците, провокира толкоз доста смях. Кевин съумява да опази къщата от двама крадци, които се пробват да ограбят дома му, минавайки през куп занимателни обстановки.

4. Бяла Коледа

Бяла Коледа е американски музикален филм от 1954 година, режисиран от Майкъл Къртис и с присъединяване на Бинг Кросби, Дани Кей и Розмари Клуни. Филмът включва песните на Ървинг Берлин, в това число нова версия на заглавната ария „ Бяла Коледа “, която е била въведена от Бинг Кросби през 1942 година

3. Коледна история

Филмът на режисьора Боб Кларк е от 1983 година и е акомодация по мемоарната книга на хумориста Жан Шепърд, която споделя историята на дребния Ралфи Паркър. Момчето живее през 40-те години на предишния век в Индиана и всичко, което желае за Коледа, е пушката на анимационния каубой Ред Райдър. Въпреки митингите на майката му, че може да се нарани, Ралфи упорства, че желае тъкмо този подарък.

2. Коледна Ваканция

Коледна почивка е американски фамилен комедиен филм от 1989 година, третата част от филмовата поредност на списание National Lampoon. Актьорския състав на кино лентата се състои от Чеви Чейс, Бевърли Хедър Д'Анджело и Джони Галеки.

1. Животът е прелестен

Животът е прелестен е американски трагичен фентъзи филм, излязъл по екраните през 1946 година, режисиран от Франк Капра с присъединяване на Джеймс Стюарт и Дона Рийд. Филмът споделя историята на Джордж Бейли, обезсърчен предприемач, обзет от тежки мисли за самоубийство в навечерието на Коледа. В този тежък миг му се явява неговият ангел-хранител, който му демонстрира същинското значение на живота.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР