Уди Алън съди Amazon Studios за нарушаване на договора им чрез отказ

...
Уди Алън съди Amazon Studios за нарушаване на договора им чрез отказ
Коментари Харесай

Уди Алън съди Amazon за 68 милиона долара

Уди Алън съди Amazon Studios за нарушение на контракта им посредством отвод да популяризират последния му филм.
 Селена Гомес влиза във филм на Уди Алън  Уди Алън отхвърли обвиняванията против него като  Осиновената щерка на Уди Алън го упрекна, че я е изнасилил
83-годишният режисьор желае над $68 млн. обезщетение за породени вреди от компанията.

Amazon пусна два кино лентата на Алън и популяризира неговата тв стратегия Crisis in Six Scenes, само че не и последния му филм A Rainy Day in New York.

От Amazon Studios към този момент не разясняват.

Жалбата е импортирана в четвъртък в Ню Йорк. В нея Алън твърди, че от Amazon се отказали от контракта през юни 2018 година поради обвиняванията, че е насилвал полово осиновената си щерка Дилън Фароу през 1992 година В документа се показва обаче, че преди сключването на контракта от компанията са знаели за " безпочвените " обвинявания на Фароу и че те не могат да бъдат съображение за преустановяване на контракта от страна на Amazon.

Филмът A Rainy Day in New York е сниман през 2017 година В актьорския състав са Джуд Лоу, Ребека Хол, Селена Гомес и Тимъти Шаламе. Някои от актьорите се отдръпнаха от плана, а Шаламе разгласи през 2018 година, че ще подари заплатата си за щедрост. Миналата година Лоу дефинира като доста срамно отлагането на кино лентата пред Vanity Fair и добави, че ще обмисли деликатно дали в миналото още веднъж да работи с Алън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР