Удавилата се в гръцкия курорт Халкидики българка Теодора Балабанова е

...
Удавилата се в гръцкия курорт Халкидики българка Теодора Балабанова е
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Какво общо имат загиналата на Халкидики Теодора и синът на отвлечения от "Наглите" Киро Киров?

Удавилата се в гръцкия курорт Халкидики българка Теодора Балабанова е била близка с Иван Киров. Той е наследник на отвлечения през 2009 година от " Наглите " Киро Киров и е фамозен с тузарския си метод на живот. Все още не е ясно каква тъкмо е била връзката посред им, само че на тяхна фотография от обществените мрежи се вижда, че двамата, дружно със брачна половинка на починалата, който е в болница , са се прегърнали на яхта в морето.

Както БЛИЦ заяви 45-годишната българка е починала при гмуркане на огромна дълбочина край северното крайбрежие на Гърция , а брачният партньор ѝ Михаил е бил трансфериран с хеликоптер в болница в Солун.

От Министерство на външните работи прецизираха, че гибелта на дамата е открита в 18.30 часа в неделя, откакто двамата са взели участие във водолазен опит за слагане на нов международен връх. Двойката водолази от България са се спуснали във водата в наличието на доктор, само че той не е съумял да помогне на дамата и след изтеглянето ѝ на повърхността е оповестена за мъртва. От българското консулство в Солун оповестиха, че поддържат връзка с гръцките управляващи и е оказано подпомагане на роднините на водолазите.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР