Удавената Димитрина Манджукова, чието тяло беше намерено в Гребния канал

...
Удавената Димитрина Манджукова, чието тяло беше намерено в Гребния канал
Коментари Харесай

Мистерията с намерената на дъното на Гребната в Пловдив Димитрина се заплита

Удавената Димитрина Манджукова, чието тяло беше открито в Гребния канал в Пловдив, е от Смолян. 29-годишната жена е строителен инженер. Завършила е УАСГ.

" Родителите й са разведени. Беше цялостна отличничка. След като приключи, работи известно време в София. Беше си в Смолян към нова година. Не знам защо е била в Пловдив ", сподели братовчедка й Мария Манджукова. Баща й Николай също е строителен инженер, написа " 24 часа ".

Според приятелите й, Димитрина била доста кротка, усмихната и деликатна с хората.  Харесвала е рисковите спортове. Карала лонг ръб и сноуборд.

Всички нейни другари и съученици от Смолян са потресени от новината за гибелта й. " Ех, отиде си и ти без време... Почивай в мир... ", написа във Facebook един от приятелите й.

От Районна прокуратура – Пловдив оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане по случая.

При осъществения оглед на местопроизшествието не са открити данни за насилствена гибел. Установено е, че тялото е на 29-годишна жена, която не е имала адрес в Пловдив. При осъществения оглед в облеклата й са открити персоналните документи. Жената не е била оповестена за търсене от органите на Министерство на вътрешните работи ", декларират още от Районна прокуратура.

По досъдебното произвеждане ще бъде назначена съдебномедицинска експертиза за определяне на аргументите за гибелта. Разследването по случая се прави от проверяващ служител на реда от Второ районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР