Ударна доза модно вдъхновение. Свежа порция лятно настроение. Микс от

...
Ударна доза модно вдъхновение. Свежа порция лятно настроение. Микс от
Коментари Харесай

Микс от емоции на Summer Fashion Weekend 2019

Ударна доза фешън ентусиазъм. Свежа порция лятно въодушевление. Микс от страсти, разкош и хубост. Това е Summer Fashion Weekend – най-пищното лятно събитие в българския фешън календар, чието дебютно издание започва след по-малко от 10 дни

ВИЖ ВИДЕОТО ЗА НАЙ-ПИЩНОТО ЛЯТНО СЪБИТИЕ В МОДНИЯ СВЯТ У НАС

Българската фешън телевизия Code Fashion TV се впуска в свежа колаборация с Dinevi Resort, с цел да ви поднесат едно несравнимо лятно прелъщение с неповторима сцена и мултимедия на хеликоптерната площадка на Марина Диневи.

Световни и родни марки и дизайнери се събират в Свети Влас за първия по рода си у нас Summer Fashion Weekend. В рамките на три дни, стилното събитие ще утоли жаждата ни за мода с въодушевление, музика, блестящи празненства.

Summer Fashion Weekend се провежда за първа година с концепцията да се трансформира в традиция. Събитието ще се състои на най-луксозното място за осъществяване на подобен вид събития на българското Черноморие, Марина Диневи в курорта Свети Влас, трансформирайки го в свят на хубостта и изяществото. Всички посетители ги чакат фешън ревюта и празненства по модела на международните събития в Монако, Кан и Сен Тропе.

Обкръжени от разкош и приятна атмосфера, по стилния подиум ще се разходят над 30 топ  модела на организация Ивет Фешън, облечени в многообразие от стилове, които ще  зарадват всеки усет, а всяка вечер след ревютата ще има ликвидация на сбирките.  

Трите вечери ще включват фешън ревюта и музикални осъществявания и три тематични афтър празненства на хитови места на Марина Диневи.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ТУК

На гостите и сътрудниците на събитието ще бъдат препоръчани специфични пакети за нощувки, а за ценителите на класните питиета и кетъринг ще има специфична VIP зона.

Вече може да закупите своите куверти за най-голямото фешън лятно събитие в мрежата на Eventim или на място на Марина Диневи като се обадите на + 359 888 070 240 или + 359 988 712 503  или пишете на персонално известие в страницата на събитието.

За повече информация: www.summerfashionweekend.com    

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР