Удариха ни лошо, заслужено си понесохме шамара, искам оттук да

...
Удариха ни лошо, заслужено си понесохме шамара, искам оттук да
Коментари Харесай

Борисов: Не сме идеални, но по-добри от нас няма, затова гласувайте за нас

Удариха ни неприятно, справедливо си понесохме шамара, желая отсам да излезем мощни, обединени с ясното схващане, че сме длъжни да не допуснем ретроградните сили, сподели министър председателят и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за членове на Европейския парламент за идните избори на 26 май.

"Няма да приключвам с това какъв брой евродепутати би трябвало да имаме, а същински бих помолим българите да гласоподават за нас, не ми се желае да споделям, че сме идеални, само че по-добри към момента няма ", разяснява Борисов.

Съюз на демократичните жители за европейско развиване на България в Европейската национална партия - какъв брой естествено си звучи, разяснява той, гледайки надписите на ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и ЕНП един до различен за идните избори.

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов разяснява, че дружно ще реализиран резултат, който ще надвиши упованията на злонамерените коментатори. За мен триумф на тези избори ще бъдат осем евродепутата и считам, че това е действително, уточни той. Христов добави, че триумф за него ще бъде и в случай че претендентът на ЕНП Манфред Вебер оглави Европейската комисия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР