Удължават дистанционното обучение във Велико Търново, а в Пловдив учениците

...
Удължават дистанционното обучение във Велико Търново, а в Пловдив учениците
Коментари Харесай

Удължават дистанционното обучение във Велико Търново, в Пловдив ще учат онлайн от 6 до 12 клас

Удължават отдалеченото образование във Велико Търново, а в Пловдив учениците от 6 до 12 клас ще се образоват онлайн.

Учениците от 8 до 12 клас във всички гимназии и междинни учебни заведения във Велико Търново ще продължат да учат отдалечено, а онлайн образованието ще е до края на месеца. Това реши Общинският щаб за битка с разпространяването на COVID-19.

До края на месеца онлайн ще преминат и учениците от 5 до 7 клас в ОУ „ Св. Патриарх Евтимий”.

Мярката е превантивна, подкрепена е от над 60% от родителите, а задачата е в учебното заведение да не се доближава 20% равнище за заболеваемост в прогимназиалния стадий.

Учениците от 6 до 12 клас в Пловдив ще се образоват онлайн от на следващия ден до 22 ноември в това число, заяви регионалният шеф и ръководител на Областния спешен щаб Дани Каназирева. Учениците от 1 до 5 клас ще продължат образованието си присъствено.

В града има три учебни заведения на отдалечено образование. В Пловдив 137 са карантинираните и инфектирани учители, 1054 са учениците, а паралелките под карантина са 18.

Само в случай че желаят: Училищата в Стара Загора могат да преминат напълно на онлайн образование Пратиха и доцент Мангъров на първа линия в борбата с COVID-19 Заразното положително: Студентка по медицина се включи в борбата против COVID-19 в Чирпан Доц. Околийски: 37% от българите не желаят да бъдат имунизирани против COVID-19 Бездомник без маска получи два акта за общо 600 лева в Бургас Нова среща на притежателите на заведения за хранене, питейни заведения и нощни заведения поради пандемията Черен връх: 106 умряли от ковид за денонощие у нас След Коронавирус леглата: Ще останат ли трансплантираните без наблюдаване? Заради Коронавирус пандемията: Рязък спад на пътуващите в софийското метро Когато купонът приключи в болничното заведение: Цели компании в Хасково са с COVID-19 Помощ в рецесията: Повече фамилии ще получават поддръжка при карантинирано дете Проф. Наумова: Колективен имунитет се получава посредством ваксина, а не посредством всеобщо преболедуване Целият запас на здравната система се включва борбата против COVID-19 (ОБЗОР) В Русе свършиха леглата за пациенти с COVID-19, няма и личен състав За бизнеса, който затвори: По 24 лева дневно за всеки служащ обмислят от общественото министерство Борисов: Изправяме целия капацитет на здравната система против COVID-19 Мерки в поликлиниките: Обособяват специфични пространства за Коронавирус пациенти Болниците в Перник и Разград молят за поддръжка от доброволци Лекар от Сливен загуби борбата с ковид
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР