Учудвам се на тази антиваксърска вълна, която заля българите. Това

...
Учудвам се на тази антиваксърска вълна, която заля българите. Това
Коментари Харесай

Проф. Николай Габровски очаква още COVID вълни

„ Учудвам се на тази антиваксърска вълна, която заля българите. Това е един неуспех за нас като общество. Сега още веднъж ще преживеем нещо, което можехме да избегнем, в случай че се бяхме ваксинирали в точния момент ".

Toва съобщи някогашният зам.-директор на " Пирогов " проф. Николай Габровски пред Нова телевизия. 
 Проф. Николай Габровски: Вулгарно е отношението на властта към болница “Пирогов ” Проф. Николай Габровски: Вулгарно е отношението на властта към болница “Пирогов ”
 „ Очевидно влизаме в нов цикъл, обвързван напрегнато. Не мога да кажа дали е политическо решение, или персонално, само че е такова, ко...

Според него ни чакат още талази на COVID-19. „ Страхувам се, че може да стане по-лошо. Мерките би трябвало да се взимат, не когато към този момент имаме неприятен резултат, а преди този момент. Фактът, че ограниченията ще дадат резултат след 2-3 седмици е притеснителен ”, предизвести проф. Габровски.  

Той дефинира България като объркана, раздрана и разединена.

След месеци на безмълвие, обвинявания и уволнения, Габровски разяснява и решението си да подаде оставка. Професорът беше зам.-директор на „ Пирогов ". „ Изборът не беше сложен. Обидиха ме някои оценки, които чух за свършеното в болничното заведение ", показа лекарят.

Още:
 Проф. Николай Габровски: Няма напрежение с имунизациите Проф. Николай Габровски: Няма напрежение с имунизациите
Разполагаме с всички ваксини, които са регистрирани в страната. Напълно задоволителни са количествата, като чакаме още количества ваксин...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР