Учтива бележка, поставена върху лек автомобил, предизвика истински фурор във

...
Учтива бележка, поставена върху лек автомобил, предизвика истински фурор във
Коментари Харесай

Шофьор на бус предизвика фурор във Фейсбук с бележката, която написа на свой колега (СНИМКА)

Учтива записка, сложена върху лек автомобил, провокира същински възторг във Facebook. Тя бе постната от наблюдателна гражданка на стената на групата „ Забелязано в София ” и за по-малко от осем часа провокира  хиляди мнения и лайкове. Шофьорът на товарното возило моли най-учтиво лидера на лекия автомобил да паркира на друго място, тъй като му е извънредно мъчно да взима завоя на улицата, по която му се постанова да минава всяка заран. „ Надявам се молбата ми да бъде задоволена. Благодаря ви авансово. Желая ви всичко добро”, написа учтивият водач на буса.



„ Човекът е решил да опита първо с доста добро”, написа авторката на фотографията.
„ В интерес на истината колата,на която бяха оставили бележката беше на към 3-4 метра от завоя,но улицата е тясна и може да завие лека кола, само че не и бус”, прецизира тя.

„ Колко се веселя да видя нещо такова, доста съответно и зряло!”, „ Рядко срещано човешко отношение! Браво! Дано да е заразно” и „ Прекрасен човек!”, са единствено част от хвалебствените мнения по адрес на учтивия водач.

Други пък се гневят, че с добра дума не става, тъй като наглите водачи не сортират къде да паркират и най-често го вършат пред непознати гаражи, които стават неизползваеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР