Учителят по английски се заяждаше с нас и с другите

...
Учителят по английски се заяждаше с нас и с другите
Коментари Харесай

НЕЧУВАНА НАГЛОСТ! Роми изкараха бития учител виновен, бил гаден тарикат

Учителят по британски се заяждаше с нас и с другите възпитаници. Това сподели пред камерата на Нова телевизия 17-годишният Васко, който бе арестуван след побоя над преподавателя Антон Велков от селскостопанската гимназия в Садово.

„ Не съм удрял господина. Натопиха ме. Аз се пробвах да спра багра. Видях Наско да влиза с прът в учебното заведение, само че мислех, че ще се бие със съученик. Има камери. Нека видят. Не съм протегнал ръка по никакъв метод на учителя. Изкарах момчетата на открито, с цел да утихне всичко “, споделя Васко. Той показа, че служителите на реда са го заключили дружно с двамата му съученици и са ги набили.

Брат му пък показа, че едвам не е набил учителя Антон Велков, тъй като бил хитрец. Не дава изобщо да се закачаме с девойките, прибавя той.
„ Той е доста гнусен преподавател. Заяждаше се и предходната година с нас, само че не му обръщахме внимание. Наричаше ни роми. Добър преподавател е за девойките, само че за момчетата е неприятен “, съобщи Васко.

Учителят по британски е доста отговорен, повтори и бабата на побойника Атанас. За да се захванат тези деца с него, е имало нещо, прибавя майката на бияча.

Пред камерата на Българска национална телевизия пък шефът на учебното заведение, в което стана боят, сподели, че няма пояснение за агресивното държание на учениците.
„ Атанас ще даде писмени показания. Ще бъде изслушан и пред педагогическия съвет и тогава ще се вземе решение за наказването “, добави той.
„ Колегата е в положително положение. Снощи го посетих в дома му. Той е обезпокоен за това, което се случи. След като изтекат болничните му, счита да се върне на работа. За втора година е при нас. Преди това е бил 15 години в други учебни заведения. Нямал е нападателно държание “, сподели още Димитър Йорданов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР