Учителя Петър Дънов е оставил безценно наследство от съвети и

...
Учителя Петър Дънов е оставил безценно наследство от съвети и
Коментари Харесай

Големият Петър Дънов е разкрил много отдавна най-силният имуностимулант

Учителя Петър Дънов е оставил скъпо завещание от препоръки и предписания за по-добър живот, религия и разцвет. Той е предал на поколенията основаната от него система за хранене, пречистване на организма, режим на живот, мислене и чувстване, тъй като доста от заболяванията, съгласно неговите вярвания, идват точно поради потиснати негативни страсти.

„ Две аргументи създават болежки и премеждия. Едната е физическа – неправилното хранене и дишане, а втората е психологична – погрешно мислене и чувстване. Много от заболяванията се дължат на разстройства в възприятията, а други – на разстройства на мозъка. Когато заболяванията се дължат на умствени разстройства, те засягат мускулната система и белите дробове. Когато разстройствата са повече от сетивен темперамент, те засягат сърцето, черния дроб, дихателната система и кръвоносните съдове “, написа в една от книгите си лечителят. През целия си витален път той неведнъж повтаря на своите почитатели, че топлата вода е изворът на живота. Тя е най-ценното оръжие против всяка болест и най-хубавият имуностимулатор въобще.

„ Eликсирът на живота е топлата вода. Най-мощното лекарство в света – това е горещата вода. Чрез нея се отделят токсините от организма. Горещата вода, призната на глътки, чисти нервната система от наслоявания, които подпушват мислите и възприятията на индивида. Тя повдига имунитета внезапно и освобождава тялото и мозъка от напрежението, което нервната система създава върху него “, споделя в записките си Дънов още преди десетилетия. За да бъде здрав и да държи вирусите надалеч от организма си, човек би трябвало да пие на гладно от 100 до 150 мл гореща вода на глътки.

През деня дневното количество би трябвало да е повече от литър и половина. Човек би трябвало най-малко два пъти през седмицата да провокира изпотяване посредством пиянство на гореща вода, в която може да се изстискат няколко капки лимонен сок, се споделя в рецептата за висок имунитет на Петър Дънов. Вода, която съдържа органични примеси, се отразява нездравословно на организма, прибавя още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР