Учителката Весела Тодорова от училище „Отец Паисий” в старозагорското село

...
Учителката Весела Тодорова от училище „Отец Паисий” в старозагорското село
Коментари Харесай

Битата учителка от Калояновец е подала оставка

Учителката Весела Тодорова от учебно заведение „ Отец Паисий” в старозагорското село Калояновец, която се оплака, че е била нападната и бита от родители на второкласник, е подала оставка и е освободено от шефа.
Родител атакува учителка в Старозагорско Двете страни са с изцяло разнообразни версии за случилото се, шефът твърди, че експанзията не е била в клас
Причината за оставката е липса на поддръжка от страна на сътрудниците и управлението на учебното заведение, сподели пред bTV Иванка Сотирова , зам.-кмет на Стара Загора. Тя е разговаряла с учителката след случая и по думите ѝ Тодорова е била доста афектирана от цялата обстановка.

Директорът на учебното заведение Христо Белчев изясни, че се опитал да убеди учителката да не подава оставка, само че тя била непреклонна и той ѝ прекратил контракта. Белчев посочи, че до този миг не е имало недоволства от учителката, за ученика пък знае, че е „ прелестно дете”.

По случая продължава инспекцията на учебния инспекторат и на полицията, която се е отзовала на сигнал от бащата на детето, че то е било ударено. По-късно сигнал е подала и учителката, че родители са нахлули в класната стая на първокласници и са я удряли.

Весела Тодорова отхвърля да е удряла второкласника, а неговите родители, че са били нападателни към нея.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР