Учителката от училище „Проф. Иван Батаклиев“ в Пазарджик, която накара

...
Учителката от училище „Проф. Иван Батаклиев“ в Пазарджик, която накара
Коментари Харесай

Допустимо ли е случилото се с ученици в Пазарджик?

Учителката от учебно заведение „ Проф. Иван Батаклиев “ в Пазарджик, която накара третокласници да наплюят собствен съученик, е с предизвестие за уволняване. Това стана ясно от думите на шефа на образователното заведение Даниела Генчева пред Българска национална телевизия.

"При нас постъпи съобщение от бабата на детето за случай от страна на децата, които учителката е предиздвикала да го наплюят. Беше образуван екип, който посети учебното заведение ", осведоми Радка Кежева, шеф на отдел за протекция на детето.

Проговори бабата на детето, наплюто от целия клас

До момента в отдел "Закрила на детето "-Пазарджик не е постъпвал сигнал от страна на родителите за прояви над детето, а също по този начин и от самото учебно заведение за вероятни произшествия, които са станали на територията му, уведоми тя.

"За случая разбрах на идващия ден от една майка на дете от същия клас. Незабавно се обадих на учителката, която към този момент си беше отишла, извиках я и взех нейните устни пояснения. Същия ден се чух и с бабата на детето ", описа Даниела Генчева, шеф на учебното заведение.

Това държание не е задоволително и е неприемливо за един експерт, защото госпожа Маратилова е извънреден експерт, почитан от сътрудниците си и от родителите. Учители от разнообразни области идват да се учат от нея, изясни шефът.

Пред нея учителката е споделила, че е сбъркала. "Много съжалява за това. Предизвика неотложно родителска среща самата тя, на която се извини на всички родители ", изясни Генчева.

Родителите са създали подписка в отбрана на учителката.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР