Учителка в ОУ Проф. Димитър Димов в Ловеч е с

...
Учителка в ОУ Проф. Димитър Димов в Ловеч е с
Коментари Харесай

Ловеч: Учителка на второкласници с коронавирус, нямала контакт с децата

Учителка в ОУ " Проф. Димитър Димов " в Ловеч е с позитивна проба за, оповестиха от Регионалната здравна ревизия, представени от Dariknews.
Заразената 56-годишна преподавателка е в домашна карантина и лекуване. Контактните лица от фамилията на територията на региона са двама, а още двама живеят във Велико Търново и са предадени на локалното РЗИ за обгръщане с карантина и проучване.
 Математическата гимназия в Русе след записания възпитаник с COVID-19 Математическата гимназия в Русе след записания възпитаник с COVID-19
Математическата гимназия в Русе стана първото учебно заведение, в което възпитаник даде позитивна проба за коронаиврус. От през днешния ден целият му клас пре...

Преподавателката е класен началник на 2-ри клас, само че не е имала контакт с децата, защото се е почувствала неразположена още на 14 септември и от този момент не е била в учебното заведение, разяснява шефът на здравната ревизия в Ловеч доктор Анета Винева.
По думите й открити са седем контактни лица от личния състав на учебното заведение - шест учители и един счетоводител. Незабавно са отстранени от работа. Те ще бъдат карантинирани за 14 дни и ще им бъдат взети проби за тест за COVID-19.
Д-р Винева сподели още, че, в случай че някои от тези учители се окаже с позитивна проба, ще се карантинира класът, в който са преподавали.
 42-ма възпитаници в Стара Загора под карантина след положителна проба на единайсетокласник 42-ма възпитаници в Стара Загора под карантина след положителна проба на единайсетокласник
42-ма възпитаници от Езиковата гимназия „ Ромен Ролан “ в Стара Загора са сложени под карантина от през днешния ден, откакто през вчерашния ден единай...
Към 14,00 часа на 17 септември общо диагностицираните случаи в област Ловеч са 66, дейните случаи са 7, оздравелите са 57 лица, допълват от здравната ревизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР