Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в

...
Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в
Коментари Харесай

Заловиха на калъп гола учителка и ученичка във Флорида СНИМКИ

Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в леглото с жертвата и в този момент влиза в пандиза за 26 години, осведоми "Сън ".

41-годишната Лорън Дебенедета имала полови връзки с 15-годишното момиче в продължение на няколко седмици в студиото Haven Dance във Флорида през 2016 година

Вторият татко на момичето ги заловил по време на акта в спалнята на тийнейджърката. Той пристигнал да я ревизира, тъй като преди този момент споделила, че е болна и си останала у дома.



Съдебните документи демонстрират, че Дебенедета се е обадила на ученичката, питайки дали може да пристигна, откакто научила, че тя остава у дома.

Жертвата споделила на полицията, че връзката почнала незабавно щом тя стартирала уроци в студиото.

По време на чуванията в съда е станало ясно, че Дебенедета се е обаждала и канила младежа в офиса си по време на час като я „ целувала по устата “ и „ докосвала интимните й елементи “.



Било разкрито също по този начин, че учителката по танци е дала телефон на ученичката, с цел да могат да си обменят персонални известия.

Момичето е разказало, че двете са правили секс в дома й, в къщата на Дебенедета и в студиото за танци.



Дебенедета е приета за отговорна по четири обвинявания и съдът е постановил тя да престои 26 години зад решетките. След този интервал
тя ще бъде на петгодишна пробация за полови закононарушения.



Дебенедета основава студиото през 2013 година То бе закрито малко след ареста.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР