Учителка по музика е била хваната гола в леглото с

...
Учителка по музика е била хваната гола в леглото с
Коментари Харесай

Падение: Дете сгащило учителка по музика гола върху своя 17-годишна ученичка! И това не е всичко…

Учителка по музика е била хваната гола в леглото с своя съученичка в дома ѝ. Елизабет Смили е упрекната в блудничество със 17-годишното момиче, откакто двете, дружно с още един възпитаник, пили алкохол в жилището ѝ, оповестява „ Сън “.

В обвиняването се показва, че учителката е открита гола в леглото с ученичката, откакто двете излизали известно време. Елизабет е учител в гимназия в Пайсли, Шотландия.

Бившата към този момент учителка е упрекната в „ многократни полови дейности “ с момичето, а също и че е пращала неприлични известие през Facebook на друга ученичка – на 15.

Свидетел разказал по какъв начин заварил учителката върху ученичката. Разказът е на трета ученичка, която била другарка на 17-годишната: „ Влязох в стаята. Търсех я. отворих вратата и Елизабет Смили беше гола върху нея. Виждах единствено учителката. Беше извънредно неудобно “.

Пред съда в Единбург стана ясно, че двете били видени да се целуват и да се държат за ръка в парк. Учителката също се появила на празненство, с цел да прибере приятелката си. Двете се държали за ръка в колата.

Смили отхвърля всички обвинявания. Освен че пращала неприлични известията втора ученичка – на 15 години, тя била видяна да я целува до момента в който малолетната била под въздействието на алкохола. Това се случило година преди да стартира връзката си с по-голямото момиче.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР