Учителка по физика е правила секс с ученик по време

...
Учителка по физика е правила секс с ученик по време
Коментари Харесай

Секси учителка прелъсти ученик в самолет

Учителка по физика е правила секс с възпитаник по време на полет в тоалетната на самолета, а по-късно му споделила, че той я е забременил. Това стана ясно по време на слушания в английски съд тези дни, написа в. " Дейли Мейл ". 29-годишната Еленор Уилсън, както се твърди, е правила секс с момчето по време на полет, когато тя и учениците се прибирали в Лондон от екскурзия до Швейцария преди три години.

Даскалицата подмамила младежа в тоалетната, там те правили секс, а по-късно си разменили и телефонните номера. В съда Уилсън пледира почтена по обвиняванията в корист с позиция и секс активност с дете през август 2015 година.

Прокурор Вирджиния Корнуол съобщи в съда в Бристол, че учителката " е била жена, която е имала порочна връзка с момче. Тя е била любителка на риска ". Според прокурорката, учителката е знаела, че е имало непристойно държание с ученика отвън учебно заведение, само че нищо полово. Също се твърди, че Уилсън, която по това време е била на 26 години, е предиздвикала момчето да напусне приятелката си.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР