Учителка от руския град Канск, която е заподозряна в съблазняване

...
Учителка от руския град Канск, която е заподозряна в съблазняване
Коментари Харесай

Учителка съблазни деветокласник и обяви: Искам да му родя деца!

Учителка от съветския град Канск, която е обвинена в съблазняване на 15-годишен възпитаник, признава за възприятията си към 9-класника, в който вижда собствен предстоящ брачен партньор. 30-годишната жена споделя проектите си с локалните телевизионни кореспонденти.

"Реших, че го одобрявам и по този начин му писах във ВКонтакте две известия, в които му споделих, че в действителност го одобрявам и желал да го срещна, с цел да го опозная по-добре и да приказваме ", сподели Светлана Филипова, като акцентира, че тя не е имала интимна непосредственост с ученика.

Момчето не реагирало и направил фотоси на екрана, с цел да покаже чата на неговите другари. Снимките по-късно били оповестени в обществената мрежа. След това учителката написала писмо за оставка по нейно лично предпочитание. Започнали инспекции и следствие.

"Когато той е на 18 години, бих желала да се омъжа за него, да имаме деца и така нататък Но в този момент всичко е с главата надолу, като че ли съм някаква ненормалница или луда, която не е наред с главата. Аз не съм перверзница, не съм педофилка, аз съм учителка, която до неотдавна работеше в учебно заведение ", отбелязва Филипова, която има дребни деца от предходен брак.

Бившият брачен партньор на обвинената твърди, че не за първи път ползата към малолетни кара Светлана да сменя работата си, само че за първи път уволнението й е по неино решение. Сега следователите се пробват да открият самоличността на други възпитаници, на които учителката по британски език е обърнала внимание.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР