Учителка, обвинена в сексуалната експлоатация на свой 16-годишен ученик, може

...
Учителка, обвинена в сексуалната експлоатация на свой 16-годишен ученик, може
Коментари Харесай

Милф учителка и съпруга на свещеник развращавала момчета на 16 и 14 години

Учителка, упрекната в половата употреба на собствен 16-годишен възпитаник, може да е насилила полово още пет малолетни момчета. Това считат в полицията. Затова пунктовете в обвиняването против 37-годишната Шанън Мосер, обвинена в секс закононарушения с малолетни, бяха увеличени от три на осем. Това бе направено поради новите изказвания, че даскалицата може да е правила секс с изключение на с 16-годишно момче, още и с момче на 14 години. Обвиненията са толкоз съществени, че в случай че учителката бъде приета за отговорна, тя може да лежи доживот.
По информация на WDAY, съгласно правосъдните документи, следователите са разкрили, че Мосер може да е експлоатирала полово до 6 малолетни момчета. Бившата учителка по естествени науки също е упрекната в това, че е примамвала малолетни с електронни устройства. Също се подозира, че Мосер е била фен на МИЛФ-порното (МИЛФ - майка, която бих желал да чукам) и е правила секс с 16-годишен възпитаник в своя микробус. Също се счита, че е изпращала голи фотоси на момчето посредством Снапчат през юни в течение на няколко дни, преди да се срещнат в парк след образователните часове. Мосер от Уест Фарго по-късно е взела момчето, с цел да го повози със своя микробус. После тя е спряла колата на селски път и двамата правили секс в автомобила. След това, както се оповестява, тя му е споделила, че "никой не би трябвало да разбере ".
Мосер, чийто брачен партньор е свещеник в черквата в Ривър Сити, траяла да праща на момчето известия със полов темперамент, а също да го моли за още секс, само че то отказвало. Друго момче, на 15 години, твърди, че Мосер също му е изпращала секс известия цяла година, като "свалката " почнала, когато то било единствено на 14 години. Въпросният възпитаник твърди, че тя му е изпращала клипове, на които тя прави секс със брачна половинка си. Момчето отхвърля да е имало физически контакт с Мосер.
Второто момче е направи своите разкрития пет дни след ареста на учителката на 11 юли. От полицията оповестиха, че са намерили уеб адреси на уеб сайтове с МИЛФ порно в телефона на учителката. В недоволства на възпитаници от междинното учебно заведение "Либърти ", където Мосер преподава от 2016 година, се споделя, че тя е карала своите ученици да я назовават "Ким Кардашиян ".
Мосер също е била уличена в това, че е разрешавала на някои възпитаници да не съблюдават дрес кода на образователното заведение. Също по този начин е известно, че тя е участвала на ваучър на възпитаници, състоял се предишното лято.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР