Учителка, която бе хваната гола с ученик в автомобил, се

...
Учителка, която бе хваната гола с ученик в автомобил, се
Коментари Харесай

Палава учителка прелъсти ученик и животът й се преобърна на 180 градуса

Учителка, която бе хваната гола с възпитаник в автомобил, се трансформира в бизнес гуру, написа в. ”Дейли Мейл ”. Епи Спрънг е хваната гола от кръста надолу дружно със 17-годишен възпитаник. След случая учебния съвет взема решение, че тя е „ негодна да преподава ” и й не разрешава да работи като учителка до края на живота си. 31-годишната жена не се отчайва и стартира рисковано бизнес начинание. Бившата даскалица обезпечава спонсориране за частни компании и благотворителни организации посредством компанията си „ Тук сме за растеж”.

Сайтът на палавата учителка и сегашна бизнес консултантка твърди, че задачата на компанията й е да „ поддържа и обезпечава една постоянна основа, до момента в който подхранва новаторските подходи към растежа, помагайки на бизнеса да се развива”.

Ученикът, който палавата учителка съблазнява е имал дислексия. Тя се съгласява да му „ помогне” с уроците. Случката освен унищожава преподавателската й кариера, само че и брака й с 32-годишния наследник на някогашния английски общоприет юрист лорд Доусън. След уволнението си от учебното заведение и развода си, тя кани 17-годишният Матю Робинсън, да заживее с нея.

Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР