Учителка е удряла шамари на 9-годишно дете във видинско училище,

...
Учителка е удряла шамари на 9-годишно дете във видинско училище,
Коментари Харесай

Агресия в клас! Учителка наби 9-годишно дете във Видин, пишело бавно

Учителка е удряла плесници на 9-годишно дете във видинско учебно заведение, научи организация BulNews.
Случката се е разиграла преди дни в ОУ „ Любен Каравелов “ в крайдунавския град. Магдалена Каменова и синът й са от Димово и неотдавна са се преместили във Видин, където тя работи сега. Момчето почнало да посещава образователното заведение от малко след началото на образователната 2019/2020 година. Разтревожената жена споделя, че проблемите почнали в края на октомври. Тогава за пръв път учителката си разрешила да удари детето. Като причина изтъкнала, че детето написа постепенно. Магдалена отишла в школото, с цел да потърси сметка на госпожата и тогава тя дала обещание, че няма да се повтори.
Във вторник обаче учителката се обадила на майката и й споделила, че му се е скарала, още веднъж тъй като написа доста постепенно. Оказало се, че не просто му е направила забележка, а още веднъж го е блъснала няколко пъти.
Жената споделя, че момчето е доста уплашено, опасява се да върви на учебно заведение и му е нанесена прочувствена щета.
От образователното заведение обявиха, че ще изискат документално пояснение от учителката.
„ Физически контакт сред учителката и детето е имало. Тя сама пристигна и ми сподели, че го е пернала зад врата поради непрекъснатите й опити да го накара да написа в клас. “, споделя педагогическият консултант на школото Мария Митева.
Родителката е подала тъжба в полицията на 21 януари.
„ Такова недоволство би било редно да бъде подадено в самото учебно заведение, майката не е подала тъжба до нас, ние сме прескочени като институция “, добави още педагогическият консултант.
Ако управлението на учебното заведение не вземе ограничения, Магдалена е безапелационна, че ще търси правата си в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР