Учителка е обвинена в содомия и изнасилването на ученик от

...
Учителка е обвинена в содомия и изнасилването на ученик от
Коментари Харесай

Шок: Омъжена учителка е обвинена в содомия и изнасилване на ученик, съпругът ѝ я държи за ръката в съда за морална подкрепа

Учителка е упрекната в содомия и изнасилването на възпитаник от приблизително учебно заведение в хода на няколко месечната им сексвръзка. 27-годишната Линдзи Джарвис пледира почтена по две обвинявания в обезчестяване пред съда в окръг Файет в американския щат Кентъки, където брачният партньор ѝ държа ръката ѝ в символ на морална поддръжка, оповестяват локални медии.   Учителката е упрекната още в содомия, обезчестяване и противозаконни транзакции с невръстен в съда в прилежащия окръг Уудфол, тъй като тя е направила полово нахлуване против момчето през май 2016 година.

Джарвис е упражнила содомия върху жертвата си, до момента в който той е бил на 16 години, през май 2016 година, до момента в който е преподавала обществени науки в междинното учебно заведение на окръг Уудфол. 27-годишната даскалица е правила секс с момчето през юни, а по-късно, по-късно същия месец, тя напуснала работа.

Джарвис траяла сексвръзката си с момчето, даже откакто почнала работа като учител в началното учебно заведение „ Ветеранс парк елементари” в Лексингтън през август 2016 година.

Тя бе задържана предишния петък.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР