Учителите от Каварна, които са пътували с децата в Италия,

...
Учителите от Каварна, които са пътували с децата в Италия,
Коментари Харесай

Вълчев: Учителите, пътували с децата в Италия, ще ползват болничен

" Учителите от Каварна, които са пътували с децата в Италия, ще употребяват болничен, до момента в който учениците са 14-дневен карантинен интервал. " Това съобщи след днешното съвещание на кабинета министърът на образованието Красимир Вълчев, съобщи кореспондент на БГНЕС.
За разногласието болничен или отпуск при карантина, ВИЖТЕ СПРАВКА ТУК. Какво е записано в Кодекса по труда? Коментарът за обстановката на премиера Бойко Борисов.
Двадесетте възпитаници от България, които бяха евакуирани от Северна Италия, към този момент са в домовете си. Те дойдоха рано тази заран с държавен аероплан, особено изпратен за тях. Децата и 4 учителки са били в Италия по стратегия Еразъм. Засега те ще останат под карантина в домовете си.
" Всичко е под надзор. Направили сме организация по нататъшното следене на децата. Важното е да запазим успокоение и да потушим напрежението. В родината си те ще се усещат най-добре и най-добре ще успеем да ги запазим здрави ", изясни Йордан Стоянов, ръководител ОбС-Каварна.
Припомняме,че всички бяха прегледани и превозени с държавния аероплан от Милано, след това сложени под домашна карантина. Здравословното им положение е положително, за момента не демонстрират признаци на грип или друго заболяване.
Actualno.com следи за вас разпространяването на ковид и ограниченията за сигурност у нас в Live блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР