Учител съм в католическо училище в Лондон от 8 години

...
Учител съм в католическо училище в Лондон от 8 години
Коментари Харесай

Митьо Крика преподава математика и физика

 " Учител съм в католическо учебно заведение в Лондон от 8 години към този момент. Първоначално започнах като преподавател по физическо за три месеца на доброволни начала. От управлението ме харесаха и аз останах за непрекъснато. След това изкарах курсове и към този момент преподавам математика, физика и други неща “, споделя пред " България Днес “ Димитър Ходжев. 

От 10 години той живее в Англия, там е свил гнездо с половинката си Камелия, с която към момента нямат брак и деца, само че двамата работят интензивно и по двата въпроса. 

" Хората да не мислят, че като пуша скъпи кубински пури и пия марков ром и уиски, съм цъфнал и вързал. Съвсем елементарен човек съм, който работи на 100 места “, споделя Крика.

Той не щади старания и време, с цел да изкара нужните за квартира, издръжка и естествен живот в Лондон и пътувания средства. Крика преподава физическо на по-малките възпитаници, а химия, физика, биология и математика на децата от 7-и до 10-и клас. 

За шанс Крика си намерил квартира напълно близо до учебното заведение, където преподава. Има лична фитнес зала в школото за тренировки. Той споделя, че от заран рано до късно денем е в учебното заведение. Заедно с управлението на школото Ходжев е претрупан да следи и за реда и дисциплината на подрастващите.

В учителстването на Митьо Крика няма нищо инцидентно, защото е от преподавателско семейство. Майка му е преподавател по биология и химия по време на престоя им в Ангола, а дядо му по музика в родния Казанлък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР