Учител по пеене от Трето основно училище Христо Ботев“ в

...
Учител по пеене от Трето основно училище Христо Ботев“ в
Коментари Харесай

Малолетни ученици в Сандански разнасят актови снимки на учителя си по пеене

Учител по пеене от Трето главно учебно заведение „ Христо Ботев “ в Сандански лъсна гол на фотоси в интернет. Децата разпознаха в новия си учител 34-годишния артист от „ Пирин фолк “, Карамфил Божиков, който се изявява и като футболист на „ Струма (Марикостиново) – селото на Бербатов.

От през вчерашния ден децата в Трето главно учебно заведение " Христо Ботев " в Сандански имат нов преподавател по пеене и това е 34-годишният артист и футболист от Петричко Карамфил Божиков. Малките възпитаници посрещнаха еуфорично новият си преподавател, разнасяйки фотография на Божиков, на която той е гол, скрил интимните си елементи с футболна топка.

Снимката би трябвало да носи обръщение за съблазън и съвременен метод към националната музика и е направена по концепция на телевизия МSAT преди миналогодишния Пирин Фолк. Актовата снимка, съгласно носителите на концепцията, щяла да показа млад, съвременен човек с неповторим секси метод към Пирин фолк и музиката. Карамфил Божиков е надарен млад реализатор, притежател на голям брой награди за музика. Освен това той е и някогашен футболист и по тази причина секси фотографията е гарнирана с футболна топка.

Вчера новият преподавател по музика в Трето главно учебно заведение в Сандански е влезнал в час, децата обаче неотложно разпознали " индивидът с топката " и популяризират фотографията му като апокрифно четиво, описаха за Struma.com родители.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР