Учител от Уисконсин, обвинен в малтретиране на тийнейджър, му е купил пистолет за рождения му ден, твърдят прокурорите

...
Учител от Уисконсин, обвинен в сексуално насилие над ученик от
Коментари Харесай

Учител от Уисконсин, обвинен в сексуално насилие над ученик от осми клас, също му е купил пистолет за 14-ия му рожден ден, преди да избяга от дома си с в колата на роднина, според прокурорите.

Тиеша Болдън, на 34 г., беше освободена срещу гаранция от 2500 долара тази седмица по обвинения в престъпление за сексуално насилие над дете втора степен и даване на опасно оръжие на дете, съдебни записи шоу.

Твърди се, че учителят от Браун Диър, Уисконсин, се е запознал с жертвата, когато е бил неин ученик в Lutheran School Pilgrim в Wauwatosa миналата есен. Те размениха повече от 2200 текстови съобщения, някои от които съдържаха голи изображения и флиртуващ език, според съдебните документи.

Една нощ, докато той спеше, според съдебните документи, родителите му прегледаха телефона му и намериха топлес селфи, което учителят уж му беше изпратил. Полицията откри други снимки, за които твърди, че я показват гола под душа – или с хики на врата.

Според полицията Болдън е карал тийнейджърката в горист парк поне веднъж през юни, където е било предполагаемото нападение се състоя. След това тийнейджърът казал на полицията, че е помолил Болдън да му купи пистолет Glock 19, защото не можел да излезе без „защита“.

Тя го купи, заедно с боеприпаси, се твърди в наказателната жалба, а след това му я подарил заедно с няколко книги за 14-ия му рожден ден.

Твърди се, че тийнейджърът е казал на полицията, че тяхната „връзка“ е продължила до 21 юли, когато той поискал от нея пари и друг пистолет. Твърди се, че тя му е дала 1000 долара в брой, но е отказала да купи втори пистолет и те са спрели да говорят.

На 25 юли родителите на тийнейджъра се обадили в полицията, за да съобщят за изчезването му. Според съдебните документи майка му каза, че той може да е бил в дома на учителя си. След това на 28 юли се твърди, че полицията в близкия Уест Алис го е задържала със същия Glock 19, който Болдън е закупил седмици по-рано, според властите.

Според съдебните документи, след като полицията е казала на училищен администратор за обвиненията срещу Болдън, тя се изправи срещу заподозрения, който твърди, че е накарал студента да прекара „една нощ в резиденцията й по-рано тази година.“

Болдън беше уволнен и администраторът извика полиция.

Тя може да получи 40 години затвор в Уисконсин, ако бъде призната за виновна.

В изявление за FOX 6 Milwaukee, бившият работодател на Болдън, LUMIN Schools, каза, че я е докладвал на полицията веднага щом са научили за нарушение на „стандартите за поведение“ на организацията.

„На 15 август полицията на Brown Deer уведоми LUMIN, че тяхното разследване е разкрило допълнителна информация и бившият учител е арестуван“, каза организацията. Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР