Учител от окръг Типтън обвинен в изнасилване на дете

...
КОВИНГТЪН, Тенеси — Учител от окръг Типтън, разследван след обвинения
Коментари Харесай

КОВИНГТЪН, Тенеси — Учител от окръг Типтън, разследван след обвинения в неподходящ контакт с деца под 18 години, беше арестуван в петък.

Алиса Маккомън е обвинен в изнасилване на дете и е задържан срещу гаранция от $25 000.

Разследван учител от окръг Типтън, обвинен в неподходящ контакт с деца

Маккомън, учител в Challenger Academy, беше отстранен без заплащане на 24 август, след като родител излезе с обвинения, каза областното ръководство.

Според полицейското управление в Ковингтън множество непълнолетни жертви са се появили, заявявайки, че са станали приятели с бившия си учител, след което започна да играе видеоигри и да взаимодейства с нея в социалните медии.

Твърди се, че е изпратила неподходящи снимки на тези непълнолетни и е поискала сексуални отношения с жертвите.

McCommon е обвинен в сексуален контакт с момче на възраст до 12 години в дома й през 2021 г., според началника на полицията в Ковингтън Дона Търнър.

„Непоносимо е. Това е неописуемо и е 100 процента предотвратимо. Мисля, че затова детективите и ние сме толкова страстни да се уверим, че жертвите са добре“, каза началник Търнър.

По време на разследването Маккомън призна, че е общувал неподходящо с бивши ученици, каза полицията в Ковингтън.

Няма открити доказателства, че някое от обвиненията е извършено в който и да е училищен кампус.

Адвокатите на Маккомън казват, че тя твърди, че е невинна.

„Ние вярваме, че това е на границата лов на вещици в социалните медии и това е разочароващо за нас“, каза адвокатът на защитата Джере Мейсън. „Това, което искаме, е обществото да бъде търпеливо и да позволи на съдебната система да си свърши работата и да не създава допълнително преследване на предполагаемите жертви или на семейството на обвиняемия.“

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР