Училищните протоколи за ще бъдат финализирани преди откриването на новата

...
Училищните протоколи за ще бъдат финализирани преди откриването на новата
Коментари Харесай

Всички учители в Гърция трябва да са с ваксинационни паспорти за началото на учебната година

Училищните протоколи за ще бъдат финализирани преди откриването на новата образователна година на 13 септември, съобщи заместник-министърът на образованието на Гърция Зета Макри пред радио Skai в понеделник, предава електронното издание на Kathimerini.

Министърът увери, че един случай на Covid-19 няма да води автоматизирано до затваряне на цялото учебно заведение или клас, без да дава спомагателни детайлности, добавя организация Фокус.
 Медиците в държавните лечебни заведения в Гърция ще бъдат уволнени, в случай че откажат да се имунизират Медиците в държавните лечебни заведения в Гърция ще бъдат уволнени, в случай че откажат да се имунизират
Медиците в държавните лечебни заведения в  Гърция ще бъдат уволнени, в случай че откажат да се имунизират. Това съобщи заместник-министърът на здраве...

Макри сподели, че учителите ще бъдат задължени да показват документ за имунизация против Covid-19, уверение за възобновяване от заболяването или да показват негативен резултат от молекулен тест два пъти седмично.

Самодиагностиката ще би трябвало да се прави за лична сметка на учителите, акцентира министърът от държавното управление на „ Нова Демокрация “.



Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР