Училищната война между влогърката София и нейната съученичка Бела отива

...
Училищната война между влогърката София и нейната съученичка Бела отива
Коментари Харесай

Бела от „Следвай ме“ печели още една битка в училище

Училищната война сред влогърката София и нейната съученичка Бела отива още по-далеч в най-новия епизод на хитовата уеб поредност „ Следвай ме “. Нещата загрубяват откакто приятелят на София, Йоан, влиза в пряк конфликт с Петьо, който е на страната на Бела и се пробва да я отбрани. Причината още веднъж е конфликтната София. Бела и приятелите й обаче не се тормозят да отвърнат на удара и влогърката за следващ път е злепоставена пред съучениците си. По какъв метод? Разберете в най-новия епизод на сериала
 Следвай ме
Когато съперникът ти се въодушеви от антични мъдрости, няма по какъв начин да се измъкнеш от отмъщението му, даже и със солидната поддръжка на антуража ти. Това ще разбере София, откакто Бела взема решение да опознае врага си по допустимо най-хубавия метод – като се престори на нея. Дали ще успее да навлезе в онлайн пространството на влогърката и каква ще бъде скандалната фотография, с която София ще бъде засрамена пред цялото учебно заведение във Фейсбук, разкрива новият епизод на поредицата.
 Следвай ме
Бела победи и в персонален проект, откакто две момчета се подреждат измежду нейните обожатели - симпатичният й съученик Ники и някогашният й другар Георги. Кой ще разбърка мислите й, открийте в новата серия на „ Следвай ме “, първо във Vbox7.com.

Очаквайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Още вести за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.
  По тематиката Бела отвръща на удара в най-новия епизод на уеб сериала „ Следвай ме “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР