Училище Д-р Петър Берон ще получи нов физкултурен салон. Това

...
Училище Д-р Петър Берон ще получи нов физкултурен салон. Това
Коментари Харесай

Нов салон за обновеното СУ Д-р Петър Берон

Училище " Д-р Петър Берон " ще получи нов физкултурен салон. Това съобщи кметът Тодор Попов на откриването на обновената постройка на школото. По думите му  в момента тече процедура по придобиване на собствеността върху " Учителския лицей ". Физкултурният салон там ще бъде възложен на учебното заведение,за да има къде децата на упражняват през зимните месеци. В момента се текат процедури по прехвърляне на  собствеността от страната  на общината. Градоначалникът даде обещание още и нова спортна площадка за учениците на обновеното образователно заведение. 

Стойността на инженеринга за постройката и дворното пространство на СУ „ Д-р Петър Берон ” е 905 302,79 лева с Данък добавена стойност. Фирмата реализатор още веднъж е " Инерком ". Те към този момент се потвърдиха като дълготраен наш сътрудник, акцентира Тодор Попов. 

Възпитаниците на школото показаха  богата стратегия от песни и танци. Директорката Станка Пашова благодари на общинското управление и компанията реализатор на проекта и пое отговорността  да се грижи за реновираната постройка.   " Ние се стремим да възпитаваме знаещи и можещи жители на Пазарджик и страната си “, добави още Пашова. 

" Държах да участвам през днешния ден тук, с цел да изряза своето почитание към колектива и учениците на учебното заведение. В годините СУ " Д-р Петър Берон " се  е потвърдило като едно средище на книжовността. Тук се основават положителни възпитаници,който след това се трансформират в сполучливи хора. През годините е похвално това, че тук трайно учат над 500 деца, което е внушително и вие държите едно от първите места по посещаемост, в тази конкурентна среда, във връзка с образованието и не изключително огромният брой възпитаници в нашия град, тъй че това е отзив, както за родителите, по този начин и за децата, по този начин и за учителите. Ние имаме един сполучлив принцип и приказваме с делата си, направихме по този начин, че да учите в една добра физическа среда, която заслужавате. “, сподели в словото си кметът Тодор Попов.
След това той, директорката Станка Пашова и представителката на компанията реализатор " Инерком " прерязаха лентата на новото школо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР