Училищата вече ще имат възможност да извършват разходи за доставка

...
Училищата вече ще имат възможност да извършват разходи за доставка
Коментари Харесай

Училищата ще осигуряват интернет връзка за социално слаби ученици

Училищата към този момент ще имат опция да правят разноски за доставка на интернет съгласуваност по местоживеене на учениците, които по обществени аргументи не разполагат с достъп до интернет. Това ще важи в случаите, когато присъственият образователен развой в учебното заведение е краткотрайно прекратен по наставление на способен орган, заради което образованието на учениците се реализира от разстояние в електронна среда, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Промените се постановат по отношение на част от въведените противоепидемични ограничения, свързани с разпространяването на вируса COVID-19, които включват прекратяване на образователните занятия в учебните заведения. С оглед продължителността на приложената мярка Министерството на образованието и науката предприе дейности за основаване на организация за образование на учениците в цифрова среда. Благодарение на откритото партньорство сред учители, родители и доставчиците на услуги близо 89% от учениците в страната бяха включени в образование в електронна среда.

Прилагането на тази форма на образование ще реализира предстоящите резултати при изискване, че може да обхване оптимално огромен брой възпитаници. Поради липса на механически условия - мобилни устройства и/или интернет съгласуваност част от учениците не могат да бъдат дейно включени в образование в цифрова среда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР