Училищата, колежите и университетите са третото най-често срещано място за

...
Училищата, колежите и университетите са третото най-често срещано място за
Коментари Харесай

Училищата стават все по-често място за престъпления от омраза, показват данните на ФБР

Училищата, колежите и университетите са третото най-често срещано място за осъществяване на закононарушения от ненавист в Съединените щати от  2018 до 2022 година, ново Данните на ФБР демонстрират, че повече от 4300 докладвани закононарушения или 7,7% от общите закононарушения през тези пет години са осъществени в просветителна среда.

Броят на докладваните закононарушения от ненавист във всички категории се е нараснал от 8 492 през 2018 година на 13 346 през 2022 година, съгласно отчет, оповестен в понеделник от ФБР. Най-често срещаното място за закононарушение от ненавист е в дома или в жилищна среда, следвано от тези, които се случват по автомагистрали, пътища и алеи.

Броят на закононарушенията в учебните условия леко варира от година на година. Той доближи най-ниската си точка - 500 закононарушения, или 3,9% от всички докладвани закононарушения от ненавист в цялата страна - през 2020 година, като евентуален резултат от затварянето на учебни заведения по време на пандемията, се показва в отчета. Най-много с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР