Учениците в Гърция ще трябва да спазват разстояние от два

...
Учениците в Гърция ще трябва да спазват разстояние от два
Коментари Харесай

Гърция обяви как точно учениците и студентите ще се върнат в клас

Учениците в Гърция ще би трябвало да съблюдават разстояние от два метра между тях, да носят маски и да употребяват антисептик, когато се върнат на учебно заведение идващия месец, съгласно напътствията, които ще бъдат оповестени публично през днешния ден (29 април), заяви БГНЕС, базирайки се на Kathimerini.
Ще бъдат предоставени детайлности по отношение на процедурите за обновяване на образователните занятия – за държанието на учениците в клас, методите на влизане и излизане, обезпечаването на антисептични средства, инструкциите за шефовете на учебни заведения и други, сподели представителят Сотирис Циодрас.
Премиерът Кириакос Мицотакис съобщи във вторник, че студентите ще се завърнат на 11 май, до момента в който учениците от гимназиите и главните учебни заведения ще се завърнат седмица по-късно, на 18 май.
Той добави, че в случай че здравните специалисти одобрят, началните учебни заведения и детските градини ще се отворят още веднъж на 1 юни. В момента обаче наподобява най-вероятно те да не се отворят още веднъж на тази дата.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 29 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР