Учениците се върнаха в класните стаи преди броени дни, а

...
Учениците се върнаха в класните стаи преди броени дни, а
Коментари Харесай

Тениска с любимата банда топи ледовете в университета

Учениците се върнаха в класните стаи преди броени дни, а при започване на октомври студентите също ще изпълнят аудиториите. И до момента в който множеството възпитаници съблюдават строго избран дрескод, студентите са оставени на произвола на личното си възприятие за мода. През идващите месеци (или най-малко през първата седмица) огромна част от живота на младежите ще премине в университета, по тази причина е доста значимо да се чувствате удобно, само че и да сте уместно облечени.

Студентските години не са времето, в което обръщаме огромно внимание на стилните трендове. Обикновено при избора на тоалет за лекции или извършения водещи са два критерия - на какво първо ще се натъкнем в дрешника, и дали то е чисто, изпрано и от малко малко изгладено. Категоричен любимец е тениската. Непретенциозна, отива си с всичко и се вписва идеално в множеството стилове. Заложете на занимателна тениска с надпис, фотография или щампа, изключително в случай че сте първокурсници и занапред ще изграждате приятелския си кръг. Пъстра тениска с името на обичаната ви рок тайфа е превъзходен метод да се откроите от тълпата и да привлечете хора със сходни забавни. Тениската е базова дреха, към която можете да добавите пола, джинси, кожено или дънково яке, даже рокля или блейзър. Получавате няколко радикално разнообразни тоалета, без да ви коства скъпо.

Малко по-стилна опция на тениската, само че също толкоз практична, е ризата. Няма да сбъркате с модел на каре или подобен в съвременен пастелен цвят, който да бъде акцент в тоалета. Любима композиция освен измежду студентите, а и като цяло измежду почитателките на спортно-елегантния жанр, е риза и дънки. Може да се носи както на работа, по този начин и в всекидневието, стои свежо и сигурно ще се чувствате комфортно. Завършете тоалета с маратонки, шарени кецове или високи токчета, в случай че няма да ви се постанова да стоите прави дълго време. В изменчивото есенно време ризата умерено би могла да бъде и връхна дреха. Свободната кройка и пъстрите цветове я вършат желан детайл от дрешника на актуалната жена. За супер елегантна визия заменете дънките с пола вид молив и тъничък колан.

Блейзърът ще бъде съвременен и тази есен, по тази причина си коства да инвестирате в първокласен модел от хубава материя. И най-небрежният тоалет мигновено ще стане доста по-елегантен, когато добавите изтънчено дамско сако. Любопитната композиция от тениска или суитчър, дънки и сако е младежка, подобаваща за университета и ще ви държи топло през есента. Блейзърът е желана връхна дреха и за ваучър или разходка. По-изискан от кожено яке и по-интересен от мека жилетка, блейзърът ще разнообрази визията ви. Стилистите поучават да изберете блейзър с контрастиращ цвят на останалата част от облеклото. Закачлив тоалет, който ще ви държи топло, включва панталон, риза, сако и топъл пухен елек. Почитателките на нежните, деликатни материи, също могат да изявяват самостоятелния си жанр в университета. Прекрасно стоят блузите с необятни ръкави, полите вид панталон и ниски обувки. Ако харесвате женствения жанр, не се колебайте да добавите шапка към тоалета си, с цел да го извършите още по-романтичен. Супер съвременно е да комбинирате обичаната си пъстра рокля с кожено яке или блейзър.

Не е нужно да се увличате по хитовите трендове, с цел да изглеждате добре. Позволявайте си фешън опити и даже неточности, защото в този момент е моментът да откриете стила си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР