Учениците са по-подготвени, когато отделят повече време за учене. Много

...
Учениците са по-подготвени, когато отделят повече време за учене. Много
Коментари Харесай

Как ще се мотивират децата да учат повече?

Учениците са по-подготвени, когато отделят повече време за учене. Много е значимо естеството на въпросите - дали изпитваме за понятия или за на практика познания. Целта е въпросите да мерят функционална просветеност. Това разяснява просветителният министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 във връзка изпитите след 7-и клас.

Той акцентира, че най-важният детайл е мотивирането на учениците. Констатациите са, че се губи ползата към естествените науки, а посредством тях по-добте биха се осъществили в бъдеще децата, счита Вълчев.

В предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия той означи, че нашата система на обучение се концентрира по-скоро в това да се научи огромен размер от познания, които не е наложително да са ни нужни, като да вземем за пример какви са почвите в Африка.

Омбудсманът се произнесе за онлайн образованието

"Трябва да намерим ефикасния баланс сред онлайн образованието и обичайното ", разяснява Вълчев.

Засегна и тематиката за отсъстващите възпитаници от образователния развой.

От изявлението му стана ясно, че на към 40 000 деца им се постанова да доучват. Образователният министър сподели, че е имало проблеми, в които са се предоставяли електронни устройства, които са били препродавани.

"Едните са, които имат слаби резултатите. Те годишно доучват. Втората група - тези, които не са взели участие в електронното образование ", сподели той.

"Днешните деца би трябвало да получат доста по-интегрален модел ", добави още просветният министър.

Синдикатът "Образование " поддържа концепцията за онлайн образование при грипни ваканции

На въпрос за инспекцията на КПКОНПИ за спор на ползи Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 разяснява:

"МОН няма взаиомоотношения даже с издателството. Държатава дава средствата на учебното заведение. Директорите или кметствата подписват контракти ".

От думите му се разбра, че министърът няма опция за лобиране и системата доста елементарно би открила това нарушаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР