Учениците от училищата в руската Белгородска област са прехвърлени на

...
Учениците от училищата в руската Белгородска област са прехвърлени на
Коментари Харесай

Учениците в Белгородска област преминават на дистанционно обучение

Учениците от учебните заведения в съветската Белгородска област са трансферирани на отдалечено образование до края на третото тримесечие . Това написа в своя канал в Telegram ръководителят на района Вячеслав Гладков, представен от ТАСС.

" В 20-километрова зона от границата с Украйна всички учебни заведения организират третото тримесечие отдалечено ", написа той.

Гладков посочи, че това решение е взето на съвещание на регионалния действен щаб.

До 16 февруари управляващите ще проведат полемика и ще получат документално позволение от всеки родител за формата на образование.
 Украински дронове и ракети тормозят Белгородска област
Украински дронове и ракети тормозят Белгородска област

Информацията от губернатора и Министерство на защитата се разминава

Гладков добави, че лекциите за учениците от професионалното обучение и всички спомагателни занятия в същите общини ще се провеждат отдалечено. Той означи, че в градския регион Яковлевски повече от 70% от родителите са за целодневно образование, тъй че скоро ще бъде оповестен лист с учебни заведения и обитаеми места, където постоянното образование ще бъде обновено от 22 януари, където ще бъде лимитирано или сменен от формат на отдалечено образование.

" Търговските центрове в Белгород и Белгородска област са отворени до 20:00 часа московско време до второ разпореждане. В случай на оповестена ракетна опасност сред 23:00 и 06:00 часа, този сигнал ще бъде излъчен единствено посредством ориентирани вести и SMS уведомяване.От 06:00 до 23:00 часа при опасност информацията ще се оповестява на популацията и посредством звуков сигнал ", добави регионалният шеф.
 Ранени при нов украински удар против Белгородска област
Ранени при нов украински удар против Белгородска област

Пореден удар в съветската област за последните седмици

Припомняме, че за дронове над Белгородска област заяви и тази нощ заяви губернаторът Вячеслав Гладков . Първоначално, в дребните часове на деня, той заяви за два дрона, по-късно добави информацията, че дроновете са седем.

Белгородска област, както и други гранични региони, постоянно е обект на набези с дронове и обстрел от страна на въоръжените сили на Украйна. Така да вземем за пример на 13 януари двама души бяха ранени по време на офанзива на дронове камикадзе в село Мокрая Орловка.
 Русия свалила нови дронове над Белгородска област
Русия свалила нови дронове над Белгородска област

Поредна украинска офанзива за последната седмица

От регионалния център бяха евакуирани и стотици поданици, поискали това, откакто на 30 декември се случи най-големиякогато починаха 25 души и повече от 100 пострадаха.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР