Учениците от пети до седми клас да разпознават основните пътни

...
Учениците от пети до седми клас да разпознават основните пътни
Коментари Харесай

От V до VII клас ще учат пътните знаци, видовете пътища и автомобили

Учениците от пети до седми клас да разпознават главните пътни знаци, разнообразни типове пътища и пътните транспортни средства. Това е едната от задачите в Концепцията за образование по сигурност на придвижването по пътищата, която държавното управление одобри. Тя залага на образование от предучилищна възраст и през целия живот, създадена е от Държавната организация “ на придвижването по пътищата ”, написа.
Акцентът при дребните - от първи до четвърти клас е в построяването на защитни механизми. След 8 клас се изисква учениците да могат да проучват пътните обстановки, както и да разпознават на конфликтни сектори и да умеят да сформират безвредни направления за придвижване.
 Eлектронните асистенти имат противоположен резултат върху водача Eлектронните асистенти имат противоположен резултат върху водача
Учените от Застрахователния институт за сигурност на придвижването към Масачусетския софтуерен унивеситет организираха проучване, в ра...
За огромните възпитаници, които желаят да запишат шофьорски курс, се предлага доброволна инспекция на знанията в 10-и клас с тест, решение на логичен задания и на на практика проблеми. След сполучливото му полагане ще се издава документ, без който записването на курс няма да е допустимо. Концепцията регламентира и явяването на изпити за брошура да бъде 2-3 пъти в година, валидността на курса да е от 6 до 12 месеца, предлага се увеличение на таксата, с цел да бъдат увеличени заплатите на изпитващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР