Учениците от общините Враца, Бяла Слатина и Борован са единствените

...
Учениците от общините Враца, Бяла Слатина и Борован са единствените
Коментари Харесай

Вижте в къде във Врачанско се удължава дървената ваканция за учениците

Учениците от общините Враца, Бяла Слатина и Борован са единствените на територията на региона, които се завръщат в класните стаи от на следващия ден, научи BulNews.bg. В останалите 7 общини – Козлодуй, Мездра, Роман, Хайредин, Оряхово, Криводол и Мизия, дървената почивка се удължава до края на седмицата.
Усложнената зимна конюнктура принуди кметовете да издадат заповеди за прекратяване на образователния развой. Последните дни бяха оповестени за неучебни в съвсем всички обитаеми места от региона. Единствено учениците от община Козлодуй не бяха пуснати във почивка до през днешния ден. От на следващия ден обаче и те няма да вървят на учебно заведение.
Извънредна почивка се афишира, откакто шефовете на школата подадат заявки до кметовете и до районното ръководство по образованието. След това те изпращат писма до МОН, с което желаят разпускането на учениците. По преценка на кметовете на трите общини – Враца, Борован и Бяла Слатина, те не са подали такива заявки в министерството и образователният развой е възобновен от на следващия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР